Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Polityka prywatności

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

1. Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883).

2. Składając zamówienie Klient wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych w celu realizacji zamówienia do czasu jego zrealizowania.

3. Dane te zostaną wykorzystane wyłącznie w celu realizacji zamówienia, a po jego zakończeniu zostaną niezwłocznie usunięte.

4. Firma NIKOMP nie gromadzi i nie przechowuje tych danych w systemie sklepu.

5. Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza danych osobowych Klientów osobom trzecim.

 

Ważne informacje dotyczące wykorzystywania plików cookies (ciasteczek).

 

1. Ciasteczka są to pliki umożliwiające przechowywanie informacji lub uzyskanie dostępu do informacji już wcześniej zachowanej w urządzeniu końcowym Użytkownika. Ciasteczka najczęściej zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

2. Nasza strona internetowa używa ciasteczek, które wykorzystywane są między innymi dla bezpieczeństwa oraz prawidłowego działania naszego serwisu. Ciasteczka nie przechowują danych osobowych.

3. Strona wykorzystuje pliki cookie w celu zapisania informacji na temat sesji i oglądanych produktów. Użytkowanie sklepu oznacza wyrażenie zgody na użycie cookies. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

4. Przeglądarka internetowa domyślnie zezwala na przechowywanie ciasteczek w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących ciasteczek w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej w celu dokonania automatycznej blokady obsługi ciasteczek, wymuszenia każdorazowo zgody na przechowanie informacji lub instalacji ciasteczek na swoim komputerze.

5. Włączenie blokady obsługi plików cookie w przeglądarce może spowodować utrudnienia w korzystaniu z naszego serwisu.


Strona wykorzystuje pliki cookie w celu zapisania informacji na temat sesji i oglądanych produktów. Użytkowanie sklepu oznacza wyrażenie zgody na użycie cookies.
Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach swojej przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej polityce prywatności.

 


 © nikomp 1999-2014
Click Shop | Hosting home.pl